Veiligheidsspiegels

 

Bent u op zoek naar veiligheidsspiegels? Bekijk dan het ruime assortiment van POL Heteren. Met de veiligheidsspiegels kunt u gevaarlijke situaties eerder opmerken en ze hiermee voorkomen. De spiegels helpen om het overzicht te bewaren bij drukke en chaotische verkeerssituaties. Ook is er beter zicht op dode hoeken. Benieuwd naar alle soorten die wij aanbieden? Bekijk dan ons assortiment hieronder.

Producten 1-12 van 40

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 40

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Veiligheidsspiegel magazijn

Magazijnbeheerders die de veiligheid willen verbeteren, adviseren wij om te investeren in veiligheidsspiegels van hoge kwaliteit. Veiligheidsspiegels zijn een belangrijk hulpmiddel voor magazijnen in verschillende sectoren. De spiegel speelt een cruciale rol bij het verminderen van het risico op ongevallen en materiële schade. 

De reflecterende oppervlakken helpen de zichtbaarheid te vergroten, zodat werknemers om hoeken, in dode hoeken en 's nachts beter zicht hebben. Ze helpen ook bij het voorkomen van botsingen tussen vorkheftrucks of andere voertuigen in magazijnen. 

Verkeersspiegel kopen

Bij POL Heteren kunt u meerdere soorten veiligheidsspiegels, waaronder verkeersspiegels, kopen. 

De verkeersspiegels kunt u kopen in diverse materialen, waaronder acryl spiegels. Deze spiegels maken veilig weggebruik mogelijk en vervormen niet. Ze bieden u optimaal zicht in het verkeer, op industrie terreinen, parkeerplaatsen en uitritten. 

Een voordeel van acryl is dat het glashelder is zodat u optimaal zicht heeft. Het materiaal is 25 keer sterker dan glas in dezelfde dikte. Ook is acryl vele malen lichter in gewicht. Alle acryl spiegels worden geleverd inclusief bevestigingsbeugel.   

Verkeersspiegel voor buiten

Alle verkeersspiegels van POL Heteren zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Alle onderdelen van de spiegels zijn gemaakt van roestvrijstaal. Hierdoor kunnen de verkeersspiegels voor buiten erg goed tegen iedere weersomstandigheid. Om de spiegels goed zichtbaar te maken, zowel overdag als in het donker, is de spiegel voorzien van een rood met witte rand. 

Met behulp van een bijbehorende beugel is het mogelijk om de verkeersspiegel in iedere gewenste stand te monteren. De beugel is inbegrepen wanneer u een verkeersspiegel koopt. Een ander groot voordeel van de verkeersspiegel is dat de zichtbaarheid vele jaren goed blijft. Door een speciale behandeling beslaat de spiegel minder snel en wordt de levensduur van de spiegel verlengd.

Bij POL Heteren kunt u ook terecht voor overige materialen voor diverse verkeerssituaties. Bekijk hiervoor ons grote assortiment aan overige verkeersmaterialen

Bolspiegel buiten

U kunt ook bij ons terecht voor spiegels gemaakt van slag- en stootvast veiligheidsglas. De spiegels zijn bolvormig en gemonteerd in een kunststof frame. De bolspiegels kunnen binnen als buiten worden gebruikt. Ze zijn weersbestendig en kunnen tegen iedere weersituatie.  

Ook bieden wij spiegels aan met een anti-condens effect en een zelfreinigend effect. Het anti-condens effect is een super-hydrofiele laag dat het ontstaan van condens voorkomt. Hiermee heeft u altijd een scherp en helder beeld, ongeacht de weerssituatie. 

Door het zelfreinigende effect hechten modder en vuil zich niet aan de verkeersspiegels. Wanneer het regent worden de spiegels automatisch schoongespoeld. Het grote voordeel van deze spiegels is dat u geen verwarmingselement nodig heeft om de spiegels vrij te houden van condens. Dit bespaart u stroom en geld. 

Advies over verkeersspiegels

Bent u benieuwd hoe u de juiste verkeersspiegel kiest voor uw situatie? Wij helpen u graag verder met al uw vragen. Neem gerust contact op met ons en dan staan wij u zo spoedig mogelijk te woord.