Trottoirpalen

Hier vindt u een ruim assortiment verkeerspalen zoals anti parkeerpalen en trottoirpalen. Een anti parkeerpaal belemmert automobilisten om bijvoorbeeld een winkelstraat in te rijden. Ook kun je met een anti parkeerpaal de toegang tot een weg, oprit of terrein afsluiten. Dan wordt de anti parkeerpaal gebruikt als trottoirpaal of afzetpaal. Parkeerpalen hebben enkele voordelen. Er is minder controle nodig als er een anti parkeerpaal is geplaatst en ze verhogen de verkeersveiligheid en leefbaarheid van het gebied. Bovendien is een anti parkeerpaal goedkoper dan een structurele herinrichting.

Producten 1-12 van 50

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 50

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Anti parkeerpaal of trottoirpaal nodig?

Als een parkeerverbodsbod niet afdoende is dan is een anti parkeerpaal de ideale oplossing. Bent u op zoek naar een leverancier van anti parkeerpalen? POL Heteren is hét adres voor alles op het gebied van verkeer en veiligheid. Trottoirpalen zijn een efficiënt middel om voetgangers van het overige verkeer te scheiden. Met een trottoirpaal wordt de kwetsbare voetganger beschermd. In onze webshop heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten en maten afzetpalen. Welk soort afzetpaal voor uw situatie het meest geschikt is, hangt af van diverse factoren. Als het om openbare grond gaat is het de gemeente die bepaalt of het plaatsen van anti parkeerpalen is toegestaan. Op uw eigen grond kunt u doen wat u wilt. Als u advies nodig heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Met onze ervaring en expertise kunnen wij u deskundig adviseren.

Anti parkeerpaal bestellen

Als u uw keuze heeft gemaakt dan kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen. Wij hebben een hoge voorraad en met ons eigen transport kunnen wij snel leveren. POL Heteren is een familiebedrijf dat 55 jaar geleden haar deuren opende. Bij ons staat het leveren van kwaliteitsproducten, een persoonlijke benadering en een uitstekende service hoog in het vaandel. Als u een vraag heeft dan helpen wij u graag.

Showroom

In onze webshop bieden wij diverse parkeerpalen aan. Bij elke parkeerpaal staat een uitgebreide specificatie. U kunt ook onze gratis catalogus aanvragen. Wij sturen u graag geheel vrijblijvend onze 600 pagina's dikke catalogus toe. Deze zal u zeker inspireren. Wilt u de producten liever eerst in het echt zien? U kunt een bezoek aan onze showroom in Heteren brengen. Hier staan de meest gangbare producten opgesteld. Wij adviseren u om eerst een afspraak te maken zodat u zeker weet dat er een medewerker beschikbaar is die u alles over de opgestelde producten kan vertellen. Wij verwelkomen u graag!