Tekstborden

Een tekstbord kopen? Bij POL Heteren kunt u uw eigen tekstbord ontwerpen. De borden kunnen worden gebruikt als onderbord, informatief bord of als bord met waarschuwende tekst. U kiest zelf de toepassing die bij de betreffende situatie past. In onze tekstbord configurator kunt u eenvoudig uw eigen voorkeuren kiezen en het bord personaliseren naar uw eigen wensen. Bekijk de tekstbord configurator hieronder en ontdek alle mogelijkheden.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tekstbord maken

Wilt u een tekstbord maken? Dan bent u bij POL Heteren aan het juiste adres! De tekstborden kunt u eenvoudig zelf ontwerpen in onze tekstbord configurator. Deze configurator biedt u verschillende mogelijkheden om het tekstbord naar uw eigen voorkeur te ontwerpen. De tekstborden kunnen worden geplaatst langs wegen en straten. U kunt de borden eenvoudig monteren aan flespalen met behulp van onze klembeugels. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk alle opties in onze tekstbord configurator en maak uw eigen tekstbord.

Aluminium tekstborden

De tekstborden met eigen tekst van POL Heteren zijn gemaak van aluminum. Deze aluminium borden worden voorzien van een reflecterende sticker met uw eigen tekst. Het voordeel van aluminium borden is dat deze niet negatief worden beïnvloed door vocht, temperatuur en blootstelling aan de zon. Het materiaal van een aluminium tekstbord is daarnaast ook erg licht en stevig. 

Tekstbord ontwerpen

Bij POL Heteren kunt u uw tekstbord geheel naar wens ontwerpen. U heeft de keuze uit diverse afmetingen. Verder kunt u ook kiezen uit verschillende reflectieklassen: klasse 1, 2 of 3. De basiskleur van de borden kan ook worden gekozen. U heeft de keuze uit zes verschillende kleuren bord. Ook de kleur signface (de reflecterende sticker) is te bepalen.  U kunt het tekstbord gebruiken voor op uw eigen erf, bijvoorbeeld om mensen te informeren of te waarschuwen. De tekstborden zijn zeker ook leuk om als geschenk te geven. U koopt al een echt gepersonaliseerd verkeersbord vanaf €50,00.

Advies over tekstborden maken

Wilt u graag advies over tekstborden of heeft u vragen over het monteren van de tekstborden? Neem dan contact met ons op en dan helpen wij u graag verder. Bent u op zoek naar ander soort borden, zoals straatnaamborden? Bekijk dan onze pagina betreft: Zelf borden ontwerpen