Tekstborden
Onze configuratoren zijn vanwege onderhoud op dit moment niet actief.

Excuses voor het ongemak.

Wij doen onze uiterste best om dit zo snel mogelijk uit te voeren.


Een tekstbord kopen? Bij POL Heteren kunt u uw eigen tekstbord ontwerpen. De borden kunnen worden gebruikt als onderbord, informatief bord of als bord met waarschuwende tekst. U kiest zelf de toepassing die bij de betreffende situatie past. In onze tekstbord configurator kunt u eenvoudig uw eigen voorkeuren kiezen en het bord personaliseren naar uw eigen wensen. Bekijk de tekstbord configurator hieronder en ontdek alle mogelijkheden.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tekstbord maken

Wilt u een tekstbord maken? Dan bent u bij POL Heteren aan het juiste adres! De tekstborden kunt u eenvoudig zelf ontwerpen in onze tekstbord configurator. Deze configurator biedt u verschillende mogelijkheden om het tekstbord naar uw eigen voorkeur te ontwerpen. De tekstborden kunnen worden geplaatst langs wegen en straten. U kunt de borden eenvoudig monteren aan flespalen met behulp van onze klembeugels. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk alle opties in onze tekstbord configurator en maak uw eigen tekstbord.

Aluminium tekstborden

De tekstborden met eigen tekst van POL Heteren zijn gemaak van aluminum. Deze aluminium borden worden voorzien van een reflecterende sticker met uw eigen tekst. Het voordeel van aluminium borden is dat deze niet negatief worden beïnvloed door vocht, temperatuur en blootstelling aan de zon. Het materiaal van een aluminium tekstbord is daarnaast ook erg licht en stevig. 

Tekstbord ontwerpen

Bij POL Heteren kunt u uw tekstbord geheel naar wens ontwerpen. U heeft de keuze uit diverse afmetingen. Verder kunt u ook kiezen uit verschillende reflectieklassen: klasse 1, 2 of 3. De basiskleur van de borden kan ook worden gekozen. U heeft de keuze uit zes verschillende kleuren bord. Ook de kleur signface (de reflecterende sticker) is te bepalen.  U kunt het tekstbord gebruiken voor op uw eigen erf, bijvoorbeeld om mensen te informeren of te waarschuwen. De tekstborden zijn zeker ook leuk om als geschenk te geven. U koopt al een echt gepersonaliseerd verkeersbord vanaf €50,00.

Online tekstborden kopen

Wilt u een tekstbord kopen? Bij POL Heteren kunt u uw eigen tekstbord ontwerpen! Tekstborden kunnen worden gebruikt als onderbord, informatief bord of waarschuwend bord. U bepaalt zelf welke tekst voor uw situatie het meest geschikt is. In onze webshop kunt u met de hulp van onze tekstbord configurator uw eigen voorkeuren kiezen. U kunt het tekstbord personaliseren naar uw eigen wensen. Ontdek zelf alle mogelijkheden!

Wie kent ze niet, de tekstborden die het verkeer omleiden. Tekstborden worden dan ook vaak geplaatst langs wegen en straten. De borden kunnen eenvoudig gemonteerd worden aan flespalen met behulp van onze klembeugels. Ook de producten die u nodig heeft om de tekstborden te bevestigen bieden wij aan in onze webshop. POL Heteren is een familiebedrijf dat kwaliteitsproducten aanbiedt op het gebied van verkeer en veiligheid. Ons bedrijf bestaat al 55 jaar en met onze ervaring en expertise zijn we u graag van dienst. Een persoonlijke benadering en een uitstekende service staan bij ons hoog in het vaandel. Als u vragen heeft over de tekstborden of advies nodig heeft welk tekstbord voor u het meest geschikt is dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en wij bieden een maatwerkoplossing.

Diverse soorten en maten tekstborden

De tekstborden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. U kunt kiezen uit verschillende reflectieklassen: klasse 1, 2 of 3. Ook kan de basiskleur van de borden worden gekozen; er zijn zes verschillende kleuren bord. Zelfs de kleur signface (de reflecterende sticker) is te bepalen. De tekstborden zijn gemaakt van aluminium. Ze kunnen worden voorzien van een reflecterende sticker. Aluminium borden zijn bestand tegen vocht, zonlicht en elke temperatuur. De borden zijn licht en stevig. Misschien wilt u het tekstbord op uw eigen erf gebruiken. Maar het is ook leuk om een tekstbord als geschenk te geven. U koopt al een echt gepersonaliseerd bord vanaf €50,00.

Snelle levering van tekstborden

Omdat wij leveren uit voorraad en eigen transport inzetten, kunnen wij de borden zeer snel leveren. Bent u op zoek naar ander soort borden, bijvoorbeeld een straatnaambord. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Neem een kijkje in onze webshop of bestel onze gratis catalogus. Wij sturen onze 600 pagina's dikke catalogus geheel vrijblijvend naar u toe. Wij zijn trots op ons grote assortiment! In onze catalogus vindt u het breedste en diepste assortiment in Nederland als het gaat om het verhogen van veiligheid in het verkeer, in en rondom gebouwen en terreinen en op voertuigen.

Advies over tekstborden maken

Wilt u graag advies over tekstborden of heeft u vragen over het monteren van de tekstborden? Neem dan contact met ons op en dan helpen wij u graag verder. Bent u op zoek naar ander soort borden, zoals straatnaamborden? Bekijk dan onze pagina betreft: Zelf borden ontwerpen