Flespaal - getrokken

Traditionele flespalen voor montage van verkeers- en straatnaamborden. De flespaal bestaat uit één naadloos getrokken buis, waardoor er bij de verjonging van de hals geen rondlassen aanwezig zijn. Het onderstuk van 76 mm Ø gaat over in een bovenstuk van 48 mm Ø met dichtgelaste kop. Getrokken flespalen voldoen aan kwaliteitsnorm NEN-EN-ISO 1461:2009 nl en zijn minder gevoelig voor vandalisme. Flespalen worden snel geleverd door onze ruime voorraad en eigen transport.

C2C gecertificeerd aluminium

Getrokken aluminium flespalen worden gemaakt van cradle to cradle (C2C) gecertificeerd aluminium. Dit houdt in dat de gebruikte grondstoffen zonder waardeverlies hergebruikt kunnen worden.

C2C gecertificeerd aluminium C2C gecertificeerd aluminium

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Welke lengte flespaal heb ik nodig?

Het is natuurlijk van belang om vooraf te bepalen welke lengte flespaal je nodig hebt. Hoe doe je dat? Hiervoor worden twee criteria gehanteerd;

1. De minimale hoogte van de onderkant van het verkeersbord ten opzichte van het wegdek.
2. Het aantal te monteren borden aan een paal.

Binnen de bebouwde moet de afstand van het onderste bord tot aan het maaiveld minimaal 2,20 meter zijn. Buiten de bebouwde kom is deze afstand minimaal 1,20 meter.

Flespaal met losse grondankers

Voor het plaatsen van een flespaal is grondverankering van grote waarde. Door een goede verankering zet de paal zich direct na plaatsing vast en wordt voorkomen dat deze makkelijk uit de grond kan worden getrokken. Getrokken flespalen worden standaard geleverd met losse grondankers.

Losse grondankers

Tijdens het plaatsen van de flespaal moeten twee losse grondankers handmatig aan de onderzijde doorgestoken worden.

Flespaal met losse grondankers Flespaal met losse grondankers