Julie© straatmeubilair

De veiligheid van kinderen op de openbare weg gaat iedereen aan het hart. Julie en Octopus straatmeubilair maakt de omgeving rond scholen (de zogenaamde schoolzone) op speelse wijze herkenbaar en veiliger. Het robuust vormgegeven straatmeubilair is uitgevoerd in opvallende kleuren met retroreflecterende banden en vormt een veilige barrière tussen trottoir en rijbaan. Wij helpen u graag met advies, levering en plaatsing van Julie of Octopus straatmeubilair. Bekijk hier voorbeelden van recent door ons opgeleverde projecten.

Producten 13-19 van 19

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 13-19 van 19

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De meest opvallende schoolzone dankzij Julie© palen

Het Julie pakket staat bekend om haar innovatieve straatmeubilair, met als meest in het oog springende onderdeel de accentpalen met de kenmerkende rode hand als opzetstuk. Deze palen zijn niet alleen ontworpen om de openbare ruimte te verfraaien. Ook moeten ze een herkenbaar signaal afgeven aan weggebruikers: ik betreed een schoolzone. De accentpalen (ook bekend als attentiezuil of attentiepaal) zijn opgemaakt in diverse felle, herkenbare kleuren. Hierdoor geven ze het perfecte signaal dat er langzaam gereden moet worden in de omgeving van de school. Bovendien zijn ze gemaakt van duurzame materialen, zoals termisch verzinkt staal dat is gepoedercoat. De accentpalen van Julie zijn niet alleen overdag goed zichtbaar, maar dankzij gele reflecterende banen ook bij duisternis opvallend. Ontdek de mogelijkheden van het Julie systeem voor veilige schoolzone en bestel vandaag nog via de webshop van POL Heteren. 

Julie© draaihek voor een veilige oversteekplaats!

Een van de producten die POL aanbiedt van het merk Julie zijn draaihekken. Deze draaihekken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder met en zonder vangpaal. De draaihekken zonder vangpaal hebben als voordeel dat ze minder ruimte innemen en daardoor geschikt zijn voor plaatsing in smallere doorgangen. Het draaihek is vervaardigd uit staal en is voorzien van poedercoating, wat zorgt voor een goede bescherming tegen weersinvloeden en corrosie. De hoogte van het draaihek bedraagt 950mm en de lengte is 3500mm. Het draaihek is dusdanig ontworpen dat het gemakkelijk te monteren is. Naast de standaardafmetingen biedt Julie ook maatwerkoplossingen aan, zodat het draaihek volledig aan de wensen van de klant kan worden aangepast. De draaihekken van Julie zijn een duurzame en flexibele oplossing voor het (tijdelijk) afsluiten van doorgangen. Denk daarbij aan een zebrapad voor de school waar klaar-overs het draaihek kunnen gebruiken om voetgangers of auto's om en om te laten stoppen.

Voorkom wildparkeren met de Julie© anti-parkeerpaal 

POL Heteren biedt ook anti-parkeerpalen aan uit het Julie assortiment. Ze zijn beschikbaar als uitneembare paal of als instortbare paal. De paal heeft een diameter van 159 mm en is verkrijgbaar in meerdere hoogtes. De palen zijn ontworpen om ongewenst parkeren te voorkomen en bieden een effectieve en eenvoudige oplossing voor het beheren van parkeerplaatsen. De uitneembare palen zijn eenvoudig te verwijderen wanneer er toegang nodig is, terwijl de instortbare palen permanent in de grond blijven staan. Beide opties zijn sterk en duurzaam, en zijn bestand tegen weer en wind. De anti-parkeerpalen van Julie zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de attentiepalen, zodat ze  goed passen bij het ontwerp van uw veilige schoolomgeving. Als wildparkeren onmogelijk is, wordt de verkeerssituatie voor alle verkeersdeelnemers overzichtelijker en veiliger. Zeker als er aan een goede K+R zone (kiss and ride) is gedacht.

Chillen op een Julie© bank

De Julie bank is een mooi en duurzaam straatmeubilair dat perfect is voor schoolpleinen en andere openbare ruimtes. De bank is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een strak en modern ontwerp. De bank is beschikbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen, waaronder de instortbare versie die zorgt voor extra stabiliteit en veiligheid. Het bankje is ook verkrijgbaar in een uitvoering met rugleuning en armleuningen voor extra comfort. Met de Julie bank biedt POL Heteren een prachtige oplossing voor openbare ruimtes en parken, waarbij kwaliteit, design en comfort centraal staan.

Julie© beugel 

Ook kunt u bij POL Heteren terecht voor een beugel of hoekbeugel van Julie. De beugels (ook wel 'nietjes'genoemd) zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en afmetingen. De Julie beugel is een praktische en duurzame oplossing voor het afschermen van voetgangers op het troittoir van het overige verkeer rond schoolzones.  De beugel is stevig en zit ook stevig vast in de grond. De beugel heeft een diameter van 159mm en is afgewerkt met een hoogwaardige coating die de beugel beschermt tegen slijtage en roest. De Julie beugel is ook in uitneembare variant verkrijgbaar. Of het nu gaat om het afzetten van een gebied of het creëren van barrière, de Julie beugel biedt een uitstekende oplossing.

Ook een veilige schoolomgeving creëren met Julie© producten? Bij POL Heteren helpen we u graag verder!

Bij POL Heteren begrijpen we dat iedere schoolomgeving/schoolzone en de bijbehorende verkeersproblematiek uniek is en daarom bieden wij advies op maat bij de keuze van de juiste inrichting van deze schoolzone. Onze experts staan voor u klaar om u te adviseren. Naast het gezichtsbepalende Julie school systeem wij bieden maatwerk oplossingen om aan al uw eisen te kunnen voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor advies op maat.